Motor Sister brengt nieuw album “Get Off” uit via Metal Blade Records

– 6 mei 2022 –

Bekijk de nieuwe video “Komt voor jou”: youtube.be/qyE_9hrzS7s

Onlangs uitgelicht op Loudwire, Metaalinjectie, Outburn Magazine + Meer

Motor Zuster heeft hun langverwachte nieuwe album uitgebracht Uitstappen, nu uit via Metal Blade Records. De band heeft ook een nieuwe videoclip gedeeld voor “Ik kom voor jou”, geregisseerd en geproduceerd door Travis Shinn.


Uitstappen bevat recente singles “Precies daar, gewoon zo” en “Kan niet hoog genoeg worden.” Het album is zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar op digipak-CD, 180g zwart vinyl, karmozijnrood met blauwe rook vinyl (exclusief VS) en lichtblauw grijs gemarmerd vinyl (exclusief EU – beperkt tot 200 exemplaren). Ga om te streamen/kopen naar: metalblade.com/motorsister

Onze eerste plaat “Ride” was een verzameling nummers die we opnieuw hebben opgenomen van de band Mother Superior, wat geweldig was, maar ik ben verheugd dat we deze kans hebben gehad om daadwerkelijk samen een kamer in te gaan en deze batch van al het nieuwe materiaal te schrijven”, deelt bassist Joey Vera mee. “We houden in gedachten waar deze band vandaan komt, maar we kunnen het naar een totaal ander niveau brengen.”

Zanger/gitarist Jim Wilson voegt toe: “We wilden van top tot teen een energieke, kick ass rock & roll plaat maken. Allemaal moordenaar, geen vulmiddel.

Gitarist Scott Ian besluit: “Get Off is de beste hardrockplaat sinds Appetite For Destruction.

De band viert de release van het nieuwe album met een live optreden op Whisky a Go Go in Los Angeles op 15 mei. Meer informatie is beschikbaar hier. Fans kunnen ook vangen Motor Zuster bij Welcome To Rockville in Daytona Beach, FL op 22 mei.

Over Motor Sister:
Bestaat uit zanger/gitarist Jim Wilson (Moeder Overste), gitarist Scott Ian (Miltvuur), bassist Joey Vera (gepantserde heilige), drummer John Tempesta (Witte zombie, De cultus) en zanger Pearl Aday (Parel), Motor Zuster werd oorspronkelijk gevormd als a Moeder Overste coverband bestaande uit diehard fans – en geholpen door dezelfde frontman – die de nummers spelen uit liefde om dat te doen. Het label trok de aandacht van Metal Blade en bood aan om een ​​plaat uit te brengen en het resultaat was: Rijden (2015), een verzameling live-in-the-studio waar de kers uit geplukt zijn Moeder Overste‘s achtercatalogus.

Nu gaan ze verder dan die parameters en keren ze terug met hun tweede album, dat bijna volledig nieuw materiaal is. “Het opnemen van covers was al gedaan, dus het was niet nodig om het nog een keer te doen‘, zegt Aday. “We zijn een stel songwriters met zoveel passie voor dezelfde soort muziek, het is gewoon logisch dat we samen nieuwe muziek zouden maken, en het was zoals gewoonlijk gemakkelijk om Jim’s voorbeeld in deze te volgen. Hij liep over van liedjes en ideeën, dus we sprongen er allemaal vrolijk in.” voegt Wilson toe, “We wilden absoluut doorgaan met de geest van mijn oude band en het is eigenlijk niet moeilijk omdat alles wat moeder-overste deed met hart en ziel werd gedaan en ik denk dat soul een belangrijk woord is. Niet per se ‘soul music’ maar het gevoel dat daarbij hoort.

Het resultaat wordt door Vera treffend omschreven als “geen bullshit hard rock en roll“, de plaat met elf originelen en afgerond met een cover van Moeder Overste‘s “Rolling Boy Blues”, dat een live-nietje is geweest. Aftrappend met het dwangmatige, hoog octaangehalte “Can’t Get High Enough” zetten ze meteen het pedaal op het metaal, eveneens op de pure rock n’ soul van “Bulletproof” en het opzwepende “Excuse Me, Your Life Is Exposed”. Ze vertragen de zaken een beetje op de meezingende glorie van “Sooner Or Later” en het meer klagende “Pain”.

zoals bij Rijdenvertrouwde de band Jay Ruston (Miltvuur, Stalen panter) met productie, en deze keer gingen we naar Studio 606 in LA. “Het is een geweldig klinkende kamer en we hebben de Sound City Neve kunnen volgen, wat perfect is voor ons geluid’, zegt Ian. “En een paar echt coole mensen – die goed voor ons hebben gezorgd – bezitten het.” Evenals zijn voorganger, Uitstappen werd live opgenomen in de studio, met alle vijf leden in dezelfde kamer, zang en leads opnieuw gedaan nadat de basistracks waren vastgelegd, maar het volgen werd halverwege het proces onderbroken door Covid-19. Dit zette de boel even in de ijskast en werd een jaar later hervat toen de band de laatste hand aan de plaat legde, maar deze onderbreking deed zeker geen afbreuk aan de gevoelens van uitbundigheid en spontaniteit die uit de speakers spatten. Nu kijkt de band er naar uit om deze originelen live te spelen naast de covers waar ze bekend om staan, en met het boeken van shows voor 2022 is het tijd voor fans om hun shit kwijt te raken en naar een van de grootste rock-‘n-rollbands te gaan. vandaag.


Motorzus is:
Jim Wilson – zanger / gitarist
Scott Ian – gitarist
Joey Vera – bassist
John Tempesta – drummer
Pearl Aday – zanger

Foto: Travis Shinn

Uitstappen Tracklisting:
01. Kan niet hoog genoeg worden
02. Komt voor jou
03. Precies daar, gewoon zo
04. Vroeg of laat
05. Pardon, uw leven is zichtbaar
06. Lion’s Den
07. 1.000.000 mijlen
08. Pijn
09. Kogelvrij
10. Kneus het of verlies het
11. De tijd is om
12. Rolling Boy Blues

Volg Motor Sister:
https://www.facebook.com/motorsister
https://twitter.com/MotorSister
https://www.instagram.com/motorsisterband
https://open.spotify.com/artist/2PSgWUN5hVuv4LYulLxaT3

Kopen iTunes Artiestenpagina Artiestennieuws

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

   Leave a reply

   Relichunters.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart