MASTER BOOT RECORD’s nieuwe album, “PERSONAL COMPUTER”, nu verkrijgbaar via Metal Blade Records

– 13 mei 2022 –

Stream het hier: youtube.be/uEFhoFwFQMw

MASTER BOOT RECORDhet geheel unieke project dat uitsluitend wordt geleid door de productieve technoloog/songwriter Victor Love, heeft zijn achtste volledige album uitgebracht met de komst van vandaag PERSOONLIJKE COMPUTER via Metal Blade Records. Luister hier: metalblade.com/masterbootrecord

Het vervolg op Floppy Disk Overdrive (2020), PERSOONLIJKE COMPUTER is Love’s nieuwste aanbod sinds hij in 2016 als een 8-bits geest uit de bulletin board-systeem (BBS)-scene opdook. Nu is hij terug om met de rechtermuisknop op toegewijden te klikken met nog een paasei en symboliekrijke melange van intens sierlijke maar rijdende digitale orkestraties. Bel gewoon niet PERSOONLIJKE COMPUTER synthwave, of welke nieuwerwetse term ook wordt gebruikt om te beschrijven MASTER BOOT RECORD‘s meesterlijke videogame-achtige score. Simpel gezegd: dit is metal gemaakt met een synth.

Ik live stream vanaf mijn desktop”, zegt Love, die componeert MASTER BOOT RECORD liedjes op zijn YouTube-kanaal. “Als ik genoeg materiaal heb om een ​​album te bundelen, maak ik het af en maak ik het klaar voor release. Het is dus een continu songwritingproces. Mijn aanpak is vertrouwd voor mij en mijn publiek, en ik vind het erg leuk om in een interactieve omgeving te werken. Waar ik naar luister, het is hetzelfde spul als altijd – van klassieke muziek (vooral Beethoven en Bach) en thrash/death metal tot chiptune-muziek en crack-intro/keygen-muziek. Ik luister ook naar retro-gamemuziek. Dus in zekere zin is het uitgangspunt nog steeds hetzelfde. Ik ben muzikaal gegroeid.


Het resultaat, evenzeer beïnvloed door klassieke barokmuziek, bay area thrash metal en Commodore 64-games, is een waanzinnige mashup van wat volgens de logica verschillende geluiden zouden moeten zijn, maar in de handen van MBR logisch, neemt de luisteraar mee in onverwachte en altijd spannende richtingen, door genremuren brekend.

PERSOONLIJKE COMPUTER is beschikbaar op alle digitale streamingplatforms, cd en dubbele gatefold LP in de volgende varianten:
-180g zwart
-bloedig rood marmer – gelimiteerd tot 300 exemplaren (exclusief EU)
-grijs marmer – gelimiteerd tot 200 exemplaren (EU Exclusief)
-paars marmer (exclusief VS)
-kalkmarmer (exclusief VS)


PERSOONLIJKE COMPUTER Tracklijst:
01. 8086
02. 80186
03. 80286
04. 80386
05. 80386SX
06. 80486
07. 80486DX
08. 80486SX
09. 80586
10. 80686

Foto met dank aan MASTER BOOT RECORD/Metal Blade Records

Raadselachtige, glitched-out chiptuned shredding” – METAAL ZUIGT
Wisselt vakkundig af tussen sombere elektronica en warp-speed thrash” – SCENENE PUNT BLANCO
Een unieke kijk op metal door het volledig te digitaliseren en er iets anders, groots, episch en behoorlijk bruut van te maken” – DODE RETORIE

VERSPREID DE CODE:
https://www.youtube.com/masterbootrecord
https://www.facebook.com/masterbootrecordmusic
https://twitter.com/masterbootrec
https://www.instagram.com/masterbootrecord
https://www.twitch.tv/masterbootrec
https://open.spotify.com/artist/77s5NAGQbxu8oLstaqSwHE

Kopen iTunes Artiestenpagina Artiestennieuws

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

   Leave a reply

   Relichunters.nl
   Logo
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart